Copenhagen's rooftops







The need , know, aguzza l’ingegno. That ,when the study of architectureJDS was commissioned the renovation of a building in one of the most densely populated areas in Copenhagen, the attention of architects fell immediately on the narrow courts in the area and the need to create this missing space.







From a new block housing were born three beautiful penthouses then topped by a real roof garden accessible by all residents. In a space of 900 m we find a region considered a playground and a suspension bridge, a green hill,a viewing platform, one cucina esterna and barbecue.































Perhaps the quality of the turf we still have some work, but if I think that in my house the grass does not grow, however,, I would say that the project is definitely promoted!

















































(JDS Architects)

 

Condividi l’articolo
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *

Ho letto e autorizzo il trattamento dei miei dati personali - Privacy Policy






nineteen − 2 =