STONE IN THE WILD







This house was designed in 2005 by the architectural firm Markus Wespi Jérôme de Meuron ARCHITECTS is located in Switzerland, and precisely on the hill above Locarno. The construction differs from traditional norms, seeming almost more than a house wall, two cubes that overlap and emerge from the mountain.













  











Despite the austere external appearance already living in the house is very bright, due to the uniformity of the materials used, the natural colors and large windows to the wise cuts of light that we see in living in the garage.



































  

















Take your cue from: The continuity is that the floors in the stone walls between interior and exterior, the exposed concrete ceiling, the colors of nature to “sweeten” a house with modern, cuts of light to illuminate the ceiling

(Markus Wespi Jérôme de Meuron Architects, Archdaily)

 

Condividi l’articolo
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *

Ho letto e autorizzo il trattamento dei miei dati personali - Privacy Policy






16 − 10 =