OLIVE HOUSE: ITALIAN DREAM

Olive House is located in Treia, in the heart of the Marches. It’ the fruit of a long term restructuring and accurate 4 years and fully documented by the owners in blog dedicated to property. To implement the project and conduct the work were two Swiss architects Mark Wespi e Jerome de Meuron ( completely at random are again caught in their achievement after the beautiful stone house view a post some time ago). If the wall has been largely preserved and restored, the entire wooden structure (intermediate floors and roof) has been replaced and the interior has been completely reorganized in a luxurious but comfortable style, minimalist.







 











  


















In the southern part of the house, next to the new pool of 5×12 meters, The existing roof has been replaced with an open loggia with fully equipped kitchen and large dining table.













Within the project was to inspire the very ruinous condition of the northern portion of the house (destroyed as a result of a fire). Here he was put in place a local, Open and airy, that comes from the ground floor to the roof where there is a kitchen with dining area and where they are entered three white volumes that contain the tunnel entrance, study downstairs and a. The kitchen, stainless steel contemporary, of ARCLINEA, occurs in free space and is in contradiction to the warm atmosphere created by the historic walls that surround.













  





















Instead, it uses the distribution date by the original stone walls in the southern part of the building: the ground floor comprises a living room with fireplace, while the two upper floors are a total of four bedrooms, each with its own service.



















 





The house, Besides being used as a holiday home for (lucky!) owners, is available for weekly rental ( which ) .











































Finally…a look at the building as it appeared before the ( so you can better appreciate the work performed).







Take your cue from: the inclusion of volumes in white in strong contrast with the ancient walls, the floors done without joints in the hard, clear, the path-tv parete, the perfect outdoor lighting, the almost total absence of curtains and other “tinsel”.

( Casa Olivi, Markus Wespi and Jerome de Meuron Architects, French by Design)

 

 

Condividi l’articolo
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *

Ho letto e autorizzo il trattamento dei miei dati personali - Privacy Policy






fourteenone =